Labyrinth

Jag såg en helt fantastisk film inatt, Labyrinth hette den och är från -86. ni som gillar gamla filmer och inte har sett denna, se den! den är som sagt helt fantastisk. det är nämligen samma skapare till den här filmen som det är till Mupparna, så den är fylld med troll och monster av alla slag. Dessutom är David Bowie, min stora stjärna i livet, med som ena huvudkaratären. Han spelar den onda kungen av alla troll och han gör den rollen så himla bra. All musik (ja, det är lite av en musikal) är dessutom skriven av Bowie och det bara skriker åttiotal av allting.
 
Den handlar om Sarah som alltid sitter barnvakt till sin styvbror Toby. Hon känner sig orättvist behandlad hemma så hon önskar till sist att trollen kunde ta honom, och till hennes stora förskräckelse gör dom det också! Så börjar ett farligt, magiskt äventyr genom trollkungens långa labyrint för att hon ska kunna rädda sin styvbror.
Det är glaskulor, onda och goda monster och en upp och nervänd värld som påminner lite om alice in wonderland och the never ending story. det är helt enkelt en mysfilm i allra högsta grad!
 

Glitter

Hello beautiful!

Your name please:
Stay here like forever?

Email address: (I wont tell anyone about it, I promise)

Share your blog here so I can find you!

Write your message here, darling:

Trackback
RSS 2.0