///

Ett litet resultat efter att jag fått leka lite i photoshop.. :) Trots att jag inte gjorde så mycket så blev det en himla skillnad! Säg gärna vad ni tycker.
Nu ska jag sätta mig i soffan och se på någon mysig film med pojkarna, vi hörs! puss

Efter hundra år.

Nu på kvällen, efter en rätt seg dag på skolan och sedan några timmar i birsta, så satte jag mig vid min pojkväns ritplatta för att försöka mig på att klottra lite. jag var under hela min barndom sjukligt hästintresserad, så det enda jag faktiskt kan rita är hästar.. hehe. iallafall, resultatet blev bättre än jag trodde! har inte rört en ritpenna på säkert 5-6 år, och det är första gången jag någonsin använder en ritplatta så jag känner mig ganska stolt faktiskt.
såhär ser blev bilden när jag var klar:

ännu ett bildlöst inlägg, förlåt mig okej.

Det blev dåligt med bloggning igår märkte jag, men idag är jag lite socialare tror jag!
Jag har fått så himla mycket gjort idag, jag har gjort tredje matteprovet den här veckan (den här gången var det ekvationer) och det kändes som att det gick riktigt bra. Sedan övningskörde jag med mamma och pappa till fränsta och nu på kvällen har jag tränat! Här helt slut nu. :)
 
Det gick rätt bra idag på gymmet, jag sprang lite lätt först i några minuter som uppvärmning och sedan blev det tio minuter fria vikter. (förut körde jag på 2 kilo, haha.. nu har jag faktiskt gått upp till 3) Ifall jag inte har träningsvärk i armarna imorgon så vet jag inte vad! För efter det körde jag roddmaskinen 1 km, cirka 8 minuter. fy sjutton vad jobbigt det var! haha. men det var så härligt!
Sedan blev det lite ströträning bara, t.ex mage med en hantelvikt på 5 kilo och lite ben sådär.
Och! Inte att förglömma så drack vi en proteinsmoothie (ägg, turkisk yoghurt, blåbär och vatten) och ett glas tomatjuice efteråt, det är nog det bästa som finns.
 
Meen nu tänker jag nog pussa på L som just kommit hem från jobbet och sedan sova, för jag är så himla trött. vi hörs imorgon eller så! puss

gårdagens.

Eftersom jag inte startade datorn något igår så blev det ingen seriösare bloggning, så nu sitter jag här igen klockan sex på morgonen och ströskriver om ointressanta saker som att jag vaknade fem minuter före fem idag och att jag drack roibosté till frukost.

Igår var jag på gymmet för första gången på en halv evighet och det var så härligt! Dessutom var vi nästan alltid själv där (det var jag, Ludvig och pappa) så man kunde liksom flyta på i sin egen takt. Jag sprang 1,5 km på löpbandet som uppvärmning, sedan tränade jag armar och mage. Tänkte gå dit idag också, om jag hinner!
Jag ska övningsköra med körskoleläraren idag, så är lite nervös. Men jag tror det kommer gå bra :)
Nu tänker jag förstås sova, så vi hörs! pusss

morgontrött förevigt / mobilbloggen (lev med lite stavfel osv)

Ni som säger och tror att man blir morgonpigg av att pendla på morgonen kan ju gå härifrån, haha.. Jag är så himla trött och lär ju vara det i resten av dagen också.
Som tur var så tog jag med mig riktig frukost idag, annars glömmer jag alltid bort det eller så hinner jag inte. Men iallafall, jag och Ludvig ställde oss och gjorde en variant av oopsies (LCHF-bröd) med nejlika, kardemumma och salt i och sedan kokade jag ägg som jag tänkte äta lite senare nu på morgonen. Hoppas ni får en fin dag!! Puss

snart 600 kronor fattigare men rätt lycklig ändå.

Gissa vad?
idag köpte jag ett sommarkort på Moove här i ånge! det känns så bra att äntligen få komma igång med träningen igen, på riktigt liksom. visst kan man träna hemma också men det är inte alls lika roligt och inte lika peppande. håller någon med mig?
så imorgon blir det jag och ludvig som flyr från slöheten till träningshuset! Längtar ihjäl mig. <3
Sommarkortet kostade 600 kronor, och då måste man betala 100 kronor som "medlemsavgift" vilket betyder att man får nyckel och vattenflaska. sedan när man tänker sluta träna där så får man tillbaka sina 100 kronor och lämnar tillbaka nyckeln. smart tycker jag!
 
jag har lånat ludvigs dator, och han vill nog prova på sin nya leksak (en ritplatta..) lite till innan datorn dör. så vi hörs imorgon! puss på er.

godmorgon..

Jag är lite död idag. Trött som sjutton alltså, fast jag ska strax blunda i några minuter innan tåget avgår. Idag blir det åter matte på sommarskolan och jag ser faktiskt fram emot det.
Ludvig fyller fina tjugoett år idag också, grattis på dig älskling <3
Nu ska jag sova.. Godnatt eller något:) hehe.

ny kategori: träningsdagboken!

Jag älskar träning, men är otroligt dålig på att peppa mig själv och ger upp alldeles för lätt eftersom jag aldrig ser något resultat (alla andra ser det men inte jag.. underligt) och dessutom är jag alldeles för svag för bekvämlighet.
till exempel så åt jag godis idag. jag var jättesugen, och när jag väl stod i kassan så visste jag att jag skulle ångra mig så himla mycket. ändå köpte jag det, åt det, försökte tränga bort skuldkänslorna och illussionen av dubbelhakor som sakta dök upp framför mig.
därför tänkte jag nu börja skriva dagbok, och då jag hatar att skriva texter som ingen någonsin kommer få läsa utom jag (alltså är jag sämst på att skriva dagbok egentligen) så tänkte jag att jag kan skriva det här på bloggen! ni som är helt ointresserade kan ju blunda och bläddra vidare, medan ni som tänker äntligen kan hurra eller göra vad sjutton som helst.
jag tänker göra det och ifall jag förlorar 10 läsare (haha.. mer än hälften av alla som läser mig blogg, tjoho) så bryr jag mig inte så mycket. gillar ni inte läget så förstår jag inte vad ni gör här liksom:)
 
samtidigt vill jag att mina texter ska peppa andra människor att börja/fortsätta träna, eftersom mitt mål är att bli personlig tränare och dietist någon gång i livet så känns det så himla viktigt för mig. men innan jag blir det så måste jag ju lära mig själv att hantera min kost och min hälsa, så jag välkomnar er här med till min start som välmående människa! haha, dramatik <3
 
nu ska jag sova, imorgon ska jag till skolan och kämpa på. hoppas jag blev godkänd på procent-provet!! puss på er, godnatt ♥
 
ps: här är en fin, enkel version av den kostcirkel som jag följer: lchf-cirkeln!

future reflections

Modell: My Paulsson
Foto: Jag! hehe.
Tycker hon är så himla snygg! Här är en bild jag fotade i vintras. nu ska jag se film med Ida och äta gott, vi hörs! puss

en midsommardröm.

Som sagt så var jag och min familj på medeltidsmarknad idag!

här är jag och lillasyster när vi dansade runt midsommarstången. så himla kul och nostalgiskt.

Minsann!

<3


Vid middagstid åkte vi till sommarstället mitt i skogen för middag och fiske.

Gott x4!

Fin lillebror!

Och fin pojkvän.

En glad pappa.

och mamma!
Glad midsommar igen, hoppas ni haft det lika fint som mig. pussar!

Glad midsommar på er!

Hoppas ni har det fint i sommarvärmen! jag har nyss kommit hem från landet där jag dansat runt midsommarstången med småsykonen, tittat på riddare (det var medeltidsmarknad) och gjort massor av andra flotta saker. jag visar bilder ikväll eller imorgon! Vi ska nämligen åka iväg till sommarstugen nu, men jag ska inte sova över där så jag hinner nog blogga innan jag somnar. (om jag inte glömmer det så att säga..)
vi hörs! (och sup inte bort den här fina kvällen nu, okej?)
puss

milkshake.

Jag och lillebror kom på cirka tio minuter innan konsum stängde att vi ville göra milkshake, så vi tog den rangligaste cykeln någonsin och drog iväg snabbt som sjutton. Det slutade i att vi köpte glass, mango, apelsin (det lär ju klia skönt i halsen nu), passionsfrukt och lite annat gott och mixade ner det med mjölk.
såhär kan man göra med fruktskalen tyckte isak! kreativt tyckte jag.

spontant inlägg om hälsa antar jag.

Oj! Snacka om att jag blev chockad när jag gick in på blogg.se, allt var helt virrigt och annorlunda och helfräscht. jag gillar verkligen allt det nya, det känns bra med lite förändring. håller ni med mig?
 
nu är jag nyss hemkommen från Sundsvall, där jag gått i sommarskola några timmar och sedan traskat runt på birsta och småhandlat. Köpte bland annat boken Matrevolutionen, som handlar om LCHF och om människans fettskräck. Jag har ätit enligt LCHF nu i någon månad, och även om jag fuskat lite (okej, rätt mycket nu på senare tid..) så har jag gått ner nästan 5 kilo som bara är godisfetma liksom. Jag behöver inte gå ner i vikt egentligen då jag väger under min "normala", men det där var liksom slökilon som bara låg och dallrade. De utbyts istället mot muskler som för övrigt väger mer än fett, så det känns så bra att jag kan gå upp i vikt nu utan att skämmas! skål på det.
Det har blivit lite träning i bloggen har jag märkt, har nog inte skrivit om det alls faktiskt. rätt dumt, med tanke på att jag älskar träning och hälsa. det har blivit så lite nu sista tiden bara, dels för att jag inte har något gymkort längre och dels för att jag hamnat i någon slö svacka. jag skulle behöva någon som knuffar på mig, haha!
Sedan så pendlar jag ju också, kliver upp klockan fem på morgonen och kommer hem sex på kvällen. det är rätt tröttsamt och när man kommer hem är man inte speciellt sugen på att träna.
Men, på tal om träning så funderar jag på att dra ut på en springrunda för det finns inget som är så avslappnande som det. speciellt nu när det är sol och varmt ute ♥
Sedan är min pojkvän på jobbet så då ska jag nog passa på att slå in lite presenter eftersom han fyller år på måndag. : )
 
det här blev ett långt inlägg, haha! puss på er.

Struck by lightning

hellu fina!
jag överlevde första dagen i sommarskolan, faktiskt så gick det himla bra. Bra lärare, liten grupp och en massa pepp gör att man får upp humöret lite extra.

ni som läste min förra blogg vet nog om min förälskelse till Chris Colfer, världens kanske finaste skådespelare osv. (han är bland annat med i Glee för er som inte vet)
jag såg nu att han skrivit manus till en film där han dessutom spelar huvudkaraktären, och jag kan inte förstå att jag inte hört om den tidigare! Jag har ingen aning om när den kom ut eller om den ens kommit ut i Sverige ännu, men här är trailern iallafall:


Den verkar så himla fin och flummig och underbar! Dör lite.
Nu ska jag plugga matte hade jag tänkt, vi kanske hörs senare! puss


fia.

ikväll agerade jag hundfotograf litegrann, jag fotade nämligen Hannas sötnos Fia! Det blev allt som allt lite över 700 bilder, men här är tre favoriter:


nu ligger min pojkvän och småsnarkar bredvid mig (♥) så jag borde nog klappa ihop den här skroten och följa hans exempel. alarmet är ställt på 05:00 och min väska är packad med matteböcker och körskoleböcker.
vi hörs imorgon finisar! (om jag inte dött så att säga, det är rätt omänskligt hur jag ska orka leva igenom dagen)
ha det så fint! pussar


i'm a real wild one


lite såhär ser jag ut idag. och ja, mitt hår står åt alla håll men är det sommarlov i en dag till innan sommarskolan börjar så jag orkar inte riktigt bry mig.
här har ni en av mina största idoler, iggy pop! han är så världsfin och inspirerande.


sommardrömmar och tågrälsar.


äntligen har jag fått lite bilder på nya klänningen! Det har ju varit dåligt väder i flera dagar och jag har varit sjuk - men nu sjutton!
Jag älskar den, den passar perfekt och är så himla sval och skön att ha på sig. För er som missade vart den kommer ifrån så köpte jag den från tradera, faktiskt så är det första plagget jag någonsin köpt från tradera förut så jag var lite rädd att storleken inte skulle stämma. dock är den inte begagnad. : )

Ikväll skulle vi egentligen titta på True Blood, jag och Ludvig. men jag tror det är för sent nu, ska upp och jobba imorgon så jag borde nog sova nu. fast.. vi får se.
vi hörs imorgon! jag lovar att få fart på bloggen nu när jag är kry och glad igen!
puss

we ♥ it

hela eftermiddagen igår låg jag däckad i sängen med en himla massa huvudvärk. idag mår jag bättre, men är fortfarande fast i sängen med rester från gårdagen. så, för att muntra upp mig själv tänkte jag att vi kunde kika på lite favs. från weheartit!


mobilbloggen:

såhär ser jag ut idag! Fast bilden är från u tisdags, så jag har andra skor på mig nu. (hade bild på dem med men lyckades inte ladda upp den) iallafall! Här är en av de nya klänningarna, den från ica maxi. Ska sy in den.ikväll tror jag, för den är lite stor. Nu är jag i Bräcke för några timmars arbete, det blir fint. Vi hörs! Pussar

lite om klänningar och sena kvällar.

oh, ni ska se mina nya klänningar! för bara några dagar sedan ägde jag inte en enda långklänning, och nu sitter jag här med en världsfin på mig (köpt på ica maxi!) och dessutom kom tradera-klänningen idag! den satt perfekt, blev så himla lycklig. den här sommaren kommer bli finast.
ni får se bilder på båda klänningarna imorgon, min kamera är cirka stendöd just nu.
så det här får bli ett tomt inlägg!
nu ska jag sova, eller snart åtminstone. förlåt för min tråkighet! ni ska få en fin inspartionsbild så länge, hihi. puss och godnatt!

kaninfotograf.


idag har jag varit kaninfotograf (det händer ganska ofta faktiskt) till min vän Ida! Hon har åtta kaniner just nu, varav två av dem är vuxna. de är så himla söta!
min dator håller på att dö, så jag hinner inte skriva så mycket mer. imorgon ska jag upp klockan fem för att åka till bräcke och jobba, det blir fint.
puss på er, så hörs vi!

rebel rebel

när livet är kaos och man behöver må bra i magen igen är det här den enda medicinen som faktiskt hjälper:


The lady from another grinning soul / She will be your living end

Godmorgon! Just nu sitter jag på skolan och ska göra klart två uppgifter som jag legat efter i en halv evighet. bättre sent än aldrig! jag har ju egentligen sommarlov nu i en vecka innan sommarskolan börjar, men jag kan helt enkelt inte slita mig från skolan. (okej okej, jag har inget val)
Klockan halv fyra ska jag åka till fränsta trafikskola och övningsköra med en körskolelärare för första gången! Har bara kört med pappa innan, så är rätt nervös just nu.. Fast jag antar att det är bra att vara lite nervös.
Jag är dödligt trött just nu, vill alltså mest bara sova. Har inte fått en blund inatt känns det som, så himla typiskt - jag vänder alltid på dygnet på helgerna! Får skylla mig själv.
Igår tänkte jag köra ett 12-timmarsmaraton av bilder, men jag klev upp klockan ett och sedan hjälpte jag pappa i trädgården resten av dagen så det hade inte blivit så himla kul att läsa det inlägget. Så får göra det någon annan dag istället! Nu ska jag leta reda på gamla fotografer och kameror på google, vi hörs i eftermiddag. puss

you stroke my fears away / and make me wanna stay



skogsmiddagen.


igår åt jag middag i vår stuga som ligger cirka mitt ute i skogen.


Här har vi en med höga fiskeförhoppningar.


Nere vid vattnet (och myggorna) har vi en dunderfin och mysig grillplats.



LCHF-hamburgare!


Sabina!


Efterrätt. <3


Senare kom Pappa, Ludvig och Isak dit - Pappa och Isak skulle stanna där, men Ludvig skulle bara hämta mig.
Nu ska jag äta frukost! Puss

sommarklänningen.


Denna dyker nog ner i min postlåda någon dag nästa vecka!
Jag tycker den är makalöst vacker, speciellt till solhatt och sandaler. Den är köpt på tradera och kostade runt tvåhundra kronor, och jag har bestämt mig för att ha på mig den när jag ska fota ett bröllop i sommar!
Hoppas bara den passar.. Jag har aldrig köpt kläder från tradera innan, så det kändes himla osäkert. men men, passar den inte så kan man ju alltid sy in den!

Ikväll var jag ensam hemma, så jag drog hem Ludvig, Hanna och Dino för lite film och godis. Vi såg Captain America som jag numera tycker himla mycket om, dock blev jag ledsen över den tragiska, sorgliga romantiken. (jaa, jag dör över kärlek i filmer)
Men nu ska jag och ludvig lägga oss! puss och godnatt ni fina som faktiskt läser min blogg. ♥

fredagkväll.


igår kväll mötte jag och Ludvig upp Hanna och hennes pojkvän Dino för lite mysig grillning i ånges park.


vädret var himla fint.


första oseriösa bilden för kvällen. (tro mig, det kommer mer)


Dino!


och Ludvig förstås.


Seda när solen gått och gömt sig och alla myggor vaknat till liv bestämde vi oss för att släcka engångsgrillen och spela kubb istället.


fast först måste man ju göra oseriösa miner framför kameran.


Dino hade dragit, så vi var bara tre. Hanna valde då att spela själv och ändå vann hon mot oss! haha, men hon hade bara tur.. jag lovar.


Sedan på kvällen hittade vi min lillebror, så jag tyckte han kunde få vara med här eftersom han poserade så fint.

grilldags!


avslutningsdagen.


idag fick vi äntligen sommarlov! här är en fin emilia.


klockan två tog jag tåget hem till ånge, där jag mötte upp ludvig. hemma hos honom träffade jag på den här sötnosen också!


fick en ros. <3


det var väldigt väldigt varmt så vi drog till café wiba för att dricka lite iskaffe. (med karamellsmak. så underbart)


såklart man måste instagramma.


sommar! <3


finaste!


det har varit en väldigt mysig dag, och ikväll blir det grillning med fina vänner vilket jag tror kommer bli himla mysigt. ha det så bra så länge! xoxo

mobilbloggen:

Idag är det skolavslutning! Solen skiner och jag känner mig otroligt sommarklädd. Alkohollukten osar mellan vagnarna, det märks att många tar studenten de här dagarna. Jag funderar på att sova en stund, klev upp klockan fem imorse och somnade alldeles för sent. (är huvudet dumt får kroppen lida) Vi hörs senare! Pussar

så skål mina herrar blott stjärnorna är kvar / we are the soldier's of the human race


det här ger mig gåshud mer än något annat. wish i were there, yes.

torsdagspicknick.


klockan två idag åkte jag och ludvig för att hämta lillebror nummer två, och då bestämde vi oss för att ha picknick istället för att bara sitta och dega framför datorerna.


det slutade med att vi hamnade på gräsmattan nedanför vårt hus.


här är sabina!


och ludvig. <3


här är lillebror nummer två alltså. Johnny!


och isaak! det är inte ofta man får bilder honom när han är glad.


sedan blev det trist att bara sitta på filten så vi letade fram kubb!


himla kul var det.


och här är jag. tafatt, spretigt hår och med en alldeles för varm hatt.


(hatten fick åka av efter ett tag) det var jättemysigt att få umgås lite med syskonen. de är rätt söta när de faktiskt är sams.

just beställt:


underbar, inte sant? jag blev helt förälskad.
finns att beställa här!

nyvakenlunch.


idag blev jag väckt av den här pojken. han ville äta lunch med mig på knutstation!

det blev tonfisksallad med fetaost och lite annat gott. sedan att det här inlägget blev det kortaste någonsin gör kanske inte så mycket, för snart ska jag ut igen och då kanske det kommer mer bilder (ikväll)
puss

litegrann om min kärlek till valar.



såhär vill jag tatuera mig, fastän mamma kanske får andnöd om hon får se det och även om det kanske skulle göra hur ont som helst. många frågar mig varför jag älskar blåvalar, och helt ärligt så är det väldigt svårt att svara på det.
men jag tycker de är magiska, de är otroliga helt enkelt. de är världens största levande varelse och ändock så smidiga i vattnet, de ser så kloka och nästan lite sorgliga ut. jag får också en känsla av ensamhet och svårtmod när jag ser en blåval.
sedan brinner mitt hjärta för att hjälpa valar från tjuvjakt och utrotning. blåvalar är utrotningshotade och det är kritiskt, och det gör ont i mig när jag tänker på det.
det var en liten anledning till varför jag älskar blåvalar. eller egentligen valar i överlag, men allra mest blåvalar.


watching some good friends screaming "let me out"


artonårsfirandet.


I lördags var jag och ludvig iväg på artonsårsfest!


Först åkte vi typ vilse hundra gånger eftersom festen låg litegrann mitt i skogen. men vi hittade till sist!


fina emilia!


jag körde på samma tema - gömma sig bakom händerna. det kändes säkert.


födelsedagsbarnet emelie!


vädret var så svenskt som det bara kan bli - regn, kallt och grått.


och i det vädret skickade vi ut männen för lite grillning!
 

blöt pojkvän ur fokus.


gott!


sedan var det dags för lite paketöppning, vi hade köpt två fina ljuslyktor till henne med matchande ljus.


kvällen slutade med sällskapsspel och mycket skratt. det var en himla trevlig kväll!

the dream is over


hur hamnade jag här på blogg.se igen?

det kan man ju fråga sig.
men nu har jag iallafall suttit en hel kväll för denna otroligt okomplicerade bloggdesign, så nu tänker jag minsann inte bara kasta bort den!
så jag hamnar nog här i mitt sista bloggesse, eller alltså det känns som det iallafall. jag blir bara sämre och sämre på att blogga ju längre tiden går, och jag intalar mig alltid att det beror på att jag inte trivs på den blogg jag skriver på då.
jag var på devote förut, en jättetrevlig sida för modeintresserade osv. jag vet inte, men jag tyckte inte riktigt jag passade in där, och dessutom var det så äckligt mycket reklam där. fick lite klaustrofobi av att gå in på min egna blogg. hm.

varför sjuttiotal?
ingen aning. tyckte det lät flott och dessutom var det ledigt. jag lyssnar mest bara på sjuttiotalsmusik och älskar att inreda i brunt och orange. nu vet ni!
xoxo


RSS 2.0