när det behövs inspiration.

vi har ett projekt på skolan där temat är "konstfoto". jag älskar konstfoto, det är liksom det jag vill hålla på med i framtiden. jag vill blanda det jag kallar konstfoto med det jag ser som modefoto, alltså jag vill helt enkelt fota precis så som jag själv tycker är rätt. det måste alltid kännas rätt inom mig.
jag har tröttnat på färger. jag har tröttnat på fotografering. jag har tröttnat på massproduktion av bilder, på folk som fotar sig själv i spegeln och på blommor uppifrån med alldeles för stor bländare och sedan kallar sig fotograf. bara för att du äger en systemkamera så är du inte fotograf. när jag köpte min första systemkamera blev andra människor imponerad och förstod på en gång att jag var intresserad och ville bli fotograf. nu går alla bloggare runt med feta kameror som de ändå använder autoinställningar på och det gör ont i mig för nu är det inget speciellt med att kunna fota längre. nu "kan alla fota".
min pojkvän tröttnade nog för längesedan. och nu har jag gjort detsamma, jag använder sällan min kamera längre. den ligger och dammar om jag inte tar med den på fikaäventyr så jag kan få bilder till bloggen. stackars liten. den missbrukas.
jag har insett att den riktiga charmen fortfarande ligger i analogt foto, det som liksom är grunden till att vi håller i våra dyra feta systemkameror idag. jag har insett att framkallning är roligare är photoshop och känslan när man ser den svartvita bilden dyka upp på pappret är så otroligt vacker att jag får ont i magen. vetskapen om att man bara har tjugofyra bilder att fota innan man måste köpa en ny rulle gör att man gör rätt på en gång, istället för att ta trehundra bilder varav hälften ser likadana ut.
insåg just att jag kom in på fel spår, det var inte det här jag tänkte blogga om. : )
det jag tänkte säga var att lykke li är den enda människan som kan få mig inspirerad till konstofotot. med hjälp av hennes röst och texter så har jag kommit på så galna fina abstrakta idéer. ni kanske får se till helgen, för imorgon ska jag provfota fina hanna!
nu ska jag lägga mig och mysa med kattungarna, de har äntligen lugnat ner sig lite från eftermiddagsbuset. pust!

update (varning för cambild)

jag har blivit kattmamma! åtminstone i några dagar, till två av världens sötaste kissemissar. här är en misse:
och JA, jag ser sjukt elak ut? mwehehe nu ska jag äta upp dig lilla kissekatt.. mjao
Jag är galet trött nu (och svettig, ni ska se backen jag har hem. efter det här året i denna lägenhet kommer mina ben + rumpa vara galet vältränade) så vill mest bara dricka vatten och läsa någon mysig bok just nu. Kom nyss hem från en mysig chai-träff med karin och mathilda, så te är jag inte speciellt sugen på, (annars är te liksom grejen här) och det värsta är att jag inte kan läsa någon mysig bok heller, för jag har geografi (pappa, var stolt över mig nu okej. jag pluggar svenska landskap bland annat!) att göra och dialekter att skriva om. fun fun. not.
så nu ska jag roa mig med sånt. mina händer luktar kattmat. mm. pusshej

ikmo fick vara med på bild.



farligt nu när man har en bra fungerande webcam. bloggen kan plötsligt förvandlas till en egopic-blogg och sånt är jag allergisk mot. så får försöka undvika det. men.. det är så roligt nu i början! hehe.
idag blir jag med katter i några dagar! ♥ ska nämligen vara kattvakt till två småmissar som ägs av en fin vän till mig. det kommer bli så galet gulligt att få lite sällskap nu när jag blir ensam i lägenheten tills på söndag.
ska försöka träffa min älskade karin idag också. och skriva cv ska jag göra, för nu måste jag ha ett jobb. men nu ska jag snart iväg till skolan igen, måste bara dricka upp järn- och c-vitaminsgrejset som jag måste ta varje dag. järn och zink. wei.
vi hörs finosar, puss
 
(tröjan är ludvigs och kommer från erikshjälpen, jackan är från erikshjälpen, byxorna är slitna och förstora och kommer från h&m och halsduken samt ikmo-monstret kommer från monki. skorna vet ni ju kommer från scorett. chao!

en liten hälsning (from outer space)

såhär söta var vi igår.
nu ska jag sova, för jag är dödligt trött. puss

hej vardagsbloggen.

Jag håller på att göra en liten förändring i bloggen, vet dock inte hur jag ska göra. Vill dra in hösten hit, eftersom hösten är min favoritårstid, men jag vet inte hur jag ska göra det rätt. För det måste vara rätt, känslan av höst ska verkligen finnas här. Jag får klura ut något!
Idag ska jag vara på västermalms skola och framkalla lite analoga bilder som vi fotade igår med skolan, och eftersom jag mer eller mindre missade all analogfoto vi hade i ettan så ser jag verkligen fram emot detta. Dock har jag min fina Topcon-kamera i ånge, så ska nog åka hem och hämta den någon dag framöver. Ska hämta den, massor av tjocktröjor och halsdukar! För jag har bara sommarkläder här.. :)
 
Dessutom sitter jag här med den ny dator just nu! En liten MacBook Pro, som vi fick av skolan. Har inga bilder på den ännu så därför blir inläggen kanske lite tomma för tillfället, men ha tålamod! Snart blir allt som vanligt igen. Nu ska jag duscha eller något annat som kan fördriva min tid, vi hörs senare! puss

-

Vad gör ni när ni känner att ni dragit ner er själva i något djupt hål och inte tar er upp? När man känner paniken bubbla i magen som fjärilar med vassa vingar och ögonen som vägrar torka fastän man inte vill vara ledsen egentligen. Jag känner ofta så. Jag ger upp varje dag känns det som, för det är vad jag gjort de senaste sex åren. Gett upp. Det är en del av mig som vet att det aldrig blir bättre, att min själ för evigt kommer vara krossad och sårad. Den kommer aldrig läka ihop.
Om jag inte kämpar vidare så att säga.
 
Jag har så himla mycket fint stöd, så många perfekta underbara människor runt omkring mig som bryr sig om mig och som vill hjälpa mig att bli den där starka personen som jag alltid velat vara och som jag en dag kommer bli. En dag ska jag komma ur mitt djupa hål och sluta skada mig själv med onda tankar.
 
Något jag tycker är svårt och som får mig att bli svag och osäker med händer som skakar och hjärtat som nästan går sönder är att jag inte vet vem jag är alldeles för ofta. Jag hamnar i någon slags personlig kris nästan varje kväll där jag ständigt försöker fundera ut vem jag är. Jag tror det märks på min blogg också. Ska jag blogga om träning eller om skramlig musik..? Jag vill så mycket. Jag vill alldeles för mycket faktiskt. Och mitt upp i allt så är jag alltid lika osäker, jag vågar inte vara allting jag vill utan att bry mig om vad andra tycker.
 
Jag har på senare tid börjat intala mig om att jag inte bryr mig om vad andra tycker. Men det finns undantag, vissa människor klarar jag inte av att vara stark inför. Jag bryts ner lika lätt som ingenting. De får mig att ge upp.
Ge upp, som jag alltid gör.
 
Vad gör ni när ni vet att ni måste upp ur det här djupa förbannade hålet som skadar allt ni någonsin byggt upp och som skär blödande sår i själen?
Jag har inte listat ut det än.

välkommen hem till oss!

Det är lite tomt på väggarna och det skriker mest ikea om allting just nu, men vi försöker kasta in så mycket färg som bara går! Nu har vi bott här i fem dagar och stormtrivs redan. allt är perfekt.

inflyttningskalaset.


igår hade jag och ludvig inflyttningsfest! här är min fina som stod för maten vi bjöd på.


Runt klockan sex började det rulla in lite fint folk. Här är Mattias, Karin och Mathilda!


Sedan kom även Emilia, Emelie och hennes pojkvän Robin. (fick dock bara en bild på Emelie)


fina karin.


efter middagen tog vi fram sällskapsspel som bezzerwizzer och med andra ord, som alltid är så himla roligt.


Skål, haha!

Sedan blev det mörkt ute och vi startade världens bästa musikal. Så när klockan nästan var tolv lämnade de sista gästerna vår nya lägenhet med (förhoppningsvis) glada hjärtan.

mina kära leopardskor.

idag landade dessa snyggingar hemma hos mig! jag köpte dem för sex hundralappar på scorett, fast över internet då. smidigt det där med internetshopping. och farligt för plånboken, hehe..
iallafall så kommer vi bli världens bästa kompanjoner och vi ska hoppa på ledsna höstlöv tillsammans. längtar.

En fråga

Hej hörni, förlåt för min tystnad nu i några dagar. Jag och ludvig har precis flyttat och det har varit jättemycket stök och städning de senaste dagarna. Men det blir jättefint! Lite tomt på väggarna bara, men det kommer vi fylla ut med tiden. Ikväll kommer det hit fina vänner, så då blir det att äta gott och ha så himla kul!
 
Men, jag har blivit otroligt osäker numera. Jag vet inte längre vad jag vill på min blogg. Jag trodde att jag skulle klara av att kunna ha en vanlig vardagsblogg och samtidigt blanda in träningsbloggen i den liksom. Det har ju misslyckats totalt, jag tror jag har skrivit om träning tre, fyra gånger? haha.. Misslyckat, som sagt.
Så nu behöver jag veta vad ni tycker - ska jag ge det en andra chans eller skaffa en ny blogg där jag bara skriver om hälsa och träning? självklart skulle jag ju stanna kvar här också. hjälp!
 
nu ska jag äta frukost med min underbaring! puss

det finns så många lagar, men ingen av dom är skriven för dig

du är så svag säger dom.
vill du ge dom rätt, eller ge dom våld?

tjugofem bilder om min artonårsdag


imorse så vaknade jag först av att jag var fruktansvärt springsugen, men sedan insåg jag att min familj skulle komma och sjunga för mig om bara några minuter så jag försökte somna om (gör man inte alltid det? haha) innan de rullade in med en ny fin cykel och sjöng fint. Sedan var det bara att klä på sig för lite tårta.


på förmiddagen kom även morfar och hälsade på!


efter att ha ätit massor med tårta och pratat en hel del strunt och viktiga saker så pussade jag lite på lilja. tycker hon är så söt.


sedan var det dags att åka vidare till ludvigs mamma!


där hade de slagit in fina paket. Jag fick en värdecheck för ett valfritt par skor (kommer välja platåconversen, lätt!!) av ludvig och en lp-spelare (!!) av hans mamma.


sedan åkte vi hem igen. pussade lite på lilja.


till middag blev det kräftor! det hade jag bestämt.


fin man.


<3


och grattis till min pappa som har namnsdag!


min söta lillebror i min emilkeps som är tokstor på honom.




när kvällen började krypa fram och regnet öste ner drog vi oss inåt. då kom faster bettan och hennes magnus (grattis magnus på namnsdagen du också!) för lite mer fika och viktiga diskussioner. jag fick en blender och en morgonrock av dem. <3


fin faster.


det var en jättemysig födelsedag! älskar att fylla år. nu är jag mest filmsugen men antar att pojkarna är mer spelsugna förstås. jag och lilja får roa oss med tysta samtal och magnus ekelund & stålet, som vanligt. det är fint. puss!!

nittonde augusti

för arton år sedan föddes jag på östersunds sjukhus, och jag var ganska tjock tror jag. och alldeles säkert jätteskrikig och hemsk som alla småbarn är, men jag tror jag blivit en ganska lugn brud genom åren. vad jag gör på min artonårsdag? äter tårta och.. äter tårta. ikväll blir det kräftor!! nomnom.
ha det så fint idag, för det ska iallafall jag ha! puss

min sista dag som sjuttonåring

idag har jag hunnit med mycket. dock har jag inte fotat något förutom nu på kvällskvisten, men det spelar nog ingen större roll. jag och ludvig vaknade i morse av att lillebror kom in och sa att vi skulle åka och köpa glass. hemmagjord italiensk glass till och med, så vi kastade oss ur sängen (åtminstone ludvig..) och glömde äta frukost, borsta håret och allting. men gott var det iallafall! sedan åkte vi hem, åkte och köpte lite kläder på erikshjälpen (visar er imorgon eller nåt) och sedan hämtade vi min fina vän karin som skulle sjunga på manifestationen i ånge. så resten av eftermiddagen satt jag, ludvig och isak (och karin ibland) och lyssnade på fina småband som spelade för att ånges musikskola ska klara sig utan nedskärningar och dumma saker. det var väldigt fint allting.
nu på kvällen har vi iallafall suttit och spelat flotta tv-spel, druckit fint alkoholfritt och ätit gott. dessutom städade vi isaks musbur + att vi byggde på en övervåning om Lilja verkligen uppskattade! Så, kvällen såg ut ungefär såhär:

väskfeber

båda två är från vintagesmulor.se (som ska lägga ner.. snyft) och jag är så himla sugen på att köpa dem. ni vet att jag fyller år imorgon va..? hehe, puss

gamla och nya favoriter


stockholm dag fyra.


sista riktiga dagen i stockholm och jag är lilahårig! linnea färgade det i måndags och även om det knappt syns längre så blev det himla fint och fräckt.


här är min favoritlinnea.


på förmiddagen bestämde vi oss för att åka till farsta köpcentrum för att leta lite väskor och djuraffärer.


hittade ingenting vi letade efter men man köpte förstås massor av andra saker istället.


billig mjukglass och kall läsk är sådär lagom förbjudet och gott när man är trött.


ja, hejhej! det var en fin dag. saknar stockholm och linnea alldeles för mycket, men snart börjar iallafall skolan och snart har jag och ludvig flyttat och det blir nog väldigt fint. nu har vi dessutom beställt musbur så snart kan jag skaffa egna muslingar!! längtar ihjäl mig.

prinsessan lilja


matros #2


To die by your side / Is such a heavenly way to die

älskar den här covern. så himla charmigt, fint och bra gjort! världsbra låt för övrigt också, får gåshud och lite ont i hjärtat varje gång jag lyssnar på den.

matros

fotade linnéa nu på kvällskvisten! hon är så himla vacker. (här hittar ni till hennes blogg)

stockholm dag tre.


såhär såg jag ut idag när vi skulle lämna lägenheten på söder och gå skiljda vägar ett tag. jag ser himla arg ut när jag egentligen inte alls var det. det där med kameraposering, jag måste lära mig någon gång..


ute var det varmt och fint.


här förvarar jag mina runda glasögon! den är från monki och är jag är lite dödskär i den.


runt halv fyra mötte jag upp linnea, och efter att ha snurrat runt i stan ett tag hittade vi hennes pappa som skjutsade oss hem. vi hann dock inte vara hemma så länge förrän vi åkte till nynäshamn för att käka gott.



vi hittade ett mysigt café, som var nästan tomt men så himla trevligt ändå.


och sedan var det förstås väldigt fint utomhus också.



det var ett perfekt slut på dagen tycker jag.

stockholm dag två.


dag två i stockholm började med skräckfilm och frukost på sängen, himla mysigt! men klockan ett någon gång gjorde vi oss i ordning och begav vi oss ut för att gå på fotoutställning och spendera lite mer pengar.


vädret var inte lika fint som igår men det regnade inte så mycket. tyvärr fick kameran hamna i väskan medan vi tittade på bilder av t.ex sally mann. (vilken otrolig fotograf! blev väldigt inspirerad)


till slut slog klockan middagsdags och våra fötter var himla trötta, så vi tog tunnelbanan till skärholmen och heron city för att äta middag och se på bio.


jag åt wokad biff (med ris.. min mage och jag höll på att dö efteråt) och det var förstås väldigt gott.


sedan när vi ätit upp och pratat i en halv evighet ungefär var det dags för bio. vi såg men in black 3 och den var väldigt bra, rolig och precis så som men in black ska vara.


fin emelie!

sedan var det dags att gå till tunnelbanan igen för att komma hem till lägenhen igen. nu sitter vi i sängen och pratar om viktiga saker, lyssnar på bowie och dricker lite gott. imorgon ska jag träffa linnea!
puss

stockholm dag ett.


igår klockan fem och lite till satt jag och ludvig och väntade på mitt tåg som skulle ta mig ifrån ånge. jag var gladledsen, som man förstås är när man ska åka långt bort till fina städer men lämnar världens finaste hemma.


här är min världens finaste.


vi kom fram till stockholm centralstation vid två på natten ungefär, vi bor i en jättefin liten lägenhet på söder som ligger nära till i princip allt. så idag har vi gått överallt känns det som, vi vaknade tio och klockan tolv låste vi dörren för att ge oss ut på lite äventyr.


här är finaste emelie!


vi hamnade lite varsomhelst, och jag försökte att inte slösa allt för mycket pengar.. men jag lyckades väl sådär. (köpte nätstrumpbyxor som jag velat ha i en halv evighet, lite spetsstrumpor och skivor osv. och en sak som ni får se en annan dag!)


när vi gått i flera timmar och jag stått emot tanken på att spendera varenda öre på världens vackraste platåskor för sex hundralappar så köpte vi lite gott på waynes.


det var perfekt glassväder!


sedan (efter lite mer affärsbesök) började vi bege oss hemåt igen. stockholm är så vackert! imorgon ska vi gå på fotografiska och sedan blir det bio minsann.


nu ska vi strax titta på men in black (första filmen) och dricka alkoholfritt. sån är ju jag.


såhär ser det ungefär ut i lägenheten förresten! så himla fint. vi hörs imorgon, puss

Retro Printing Green Dress

ibland önskar jag att pengar bara kunde rasa in på mitt konto så att jag kunde köpa allt jag ville ha. till exempel:
Retro Printing Green Dress
från romwe för tvåhundrafemtio och lite till. den är magisk.

hej hopp

imorgon är sista dagen på jobbet för mig. kommer sakna alla söta gamla människor! de är så rara, blir helt mysig i magen av att vara med dem.
och imorgon kväll åker jag och finaste Emelie till stockholm för att mysa och ha det fint i några dagar. och på måndag ska jag dessutom passa på att träffa älsklingslinnea! har inte träffat henne på nästan precis ett år nu så saknar henne förbaskat mycket. <3
 
sitter och lyssnar på världens finaste musik just nu, försöker laga huvudvärken och längtar efter pojkvän som snart kommer hem från sitt arbete. vi tänkte göra fruksallad och titta på någon film innan det blir dags att sova. juste, måste packa resväskan också..
aja, ni märker väl hur spännande mitt liv är just nu. slänger in lite gamla bilder från en lång tid sedan istället så blir det här inlägget inte så himla trist! puss
(saknar mitt fina, tjocka, jämna bruna hår)

fyndfyndfynd

köpte den här fabulösa kjolen på erikshjälpen idag. fyrtiosex kronor och sedan var den min!

blåvalshalsbandet.

Bohemian Whale Necklace--ON SALE
hittade det här halsbandet på etsy alldeles nytt. cirka hundratrettio kronor plus världens dyraste frakt från usa så kommer aldrig kunna köpa det. men jag blev kär. så jäkla kär.

CAN YOU HEAR ME MAJOR TOM?


love of my life

den här underbara tygpåsen hänger på min vägg sedan yran.
den har en fin liten historia bakom sig (lite sorglig också eftersom jag själv inte fick träffa min favoritman den här gången) för direkt efter att vi sett honom och benen var knasigt pirriga och hjärtat slog hårt som sjutton skulle vi snabbt iväg och se ett annat litet fint band nere på ett trångt mörkt dansgolv, fastän vi visste att markus stod där borta och signerade och alla runtomkring oss var lika pirriga och gråtfärdiga som vi.
som tur var så är min ludvig världens bästa människa. han ställde sig i kön bland panikslagna tonårsflickor med platåskor och flerfärgat hår så att vi kunde springa iväg på skakiga ben för att se det här bandet.
men det är inte säkert att han kunde fixa det, sa han innan vi gick. det är okej tänkte jag, men egentligen hoppades jag och bad till alla himlar att det skulle gå.
vi sprang genom regnet med tunga jackor och kladdigt smink för att hinna dansa oss varma och glada, och det var så himla toppenfint och bra och jag kände mig frälst i själen litegrann. sedan tog det slut och plötsligt står en regnblöt ludvig där bakom oss och ser så himla fin och glad ut.
här har ni, sa han säkert. eller så sa han något helt annat. jag minns inte. allt jag minns är att jag kände tårar bakom ögonen och hjärtat som slog hårdare än basdunket hade gjort när maskinen spelade kvällen innan. jag och karin fick varsin tygpåse. markus hade frågat om mitt namn stavade med eller utan e och han är nog den enda som någonsin frågat det.
jag tänker aldrig använda den, den kommer få sitta på min vägg och bara påminna mig om allt som är fint i livet.

jag är så himla sugen


girlfriend in a coma / i know / it's really serious

jag är ingen outfitbrud och är himla tafatt och ovan, men här kommer det lastat iallafall. ingen är antagligen intresserade av vart kläderna kommer ifrån heller, men jag skriver det ändå :) klänningen är från h&m, skorna och tygpåsen från monki och glasögonen (som gick sönder sedan) är från gina tricot.
just nu sitter jag och lyssnar på the smiths och håkan, låtsas att det är sommar eftersom solen visade sig i några timmar idag. fast nyss åskade det och regnade som sjutton, men jag antar att det hör till.
hoppas ni har det bra! pussar

ett musigt litet maraton.

Canon EOS 60d / Canon ef 50mm f/1.4 USM

om kärleken till sveriges bästa rockband.

Första gången jag påriktigt hörde Kent var när min fina vän Mia skickade en .mp3-fil med "utan dina andetag" till mig över msn när jag gick i åttan. Jag minns hur skeptisk jag var, det var väl bara vanlig gubbrock tänkte jag. men i slutet av låten hade jag så himla mycket gåshud och hjärtat slog så sabla hårt. jag var såld, de var magiska och jag hade blivit trollbunden.
sedan den dagen har jag gått runt med jocke bergs stämma i mina hörlurar nästintill varje dag, och varje ny skiva jag lyssnat igenom har liksom varit mer och mer magnifik.
Sommaren 2010 fick jag se kent för första gången live. det var gatufest i sundsvall, och om jag inte minns fel så var det faktiskt fint väder den dagen. (jo, för solen gick ner så att himlen var helt rosa när krunegård spelade. det var så vackert, även om markus inte var speciellt bra den gången)
jag hade ingen med mig som ville se varken krunegård eller kent med mig så jag såg dem själv. mitt hjärta slog och jag var helt ny när det gällde festivaler och konserter - jag hade aldrig sett mina största idoler live någongång och dessutom var jag helt ensam. jag visste att bussen till min moster gick kvart över ett på natten och att kent skulle spela klockan tolv, så jag skulle inte få se hela framträdandet.
jag hamnade i mitten av sorlet av människor - långa bredaxlade män och nervösa fulla tonårstjejer stod runt mig och himlen var så djupt blå att den nästan såg svart ut. plötsligt började allting och även om jag blev påhoppad och bortknuffad så var allt så himla magiskt.
klockan slog ett och jag hade skakiga ben. jag slingrade mig ur massan av fulla glada människor och sprang till bussen, hjärtat i halsgropen och ömma armar. i öronen susade det fortfarande från den höga musiken och folks skrik.
 
Sedan var det yran 2010. jag och L var där, det var regn och blött och livet var så himla kaos just då. men jag fick dansa till krunegård och dessutom fick jag en kram av honom, med hjärtat i halsgropen och stripigt blött hår och BD-märke på jackan.
Kent var en mardröm den kvällen. Jag hade panikångest och satt på en trapp och grät tills ludvigs axel var helt svart av mascara, hela min kropp krampade av hemska tankar och känslor och alltihopa var så himla jobbigt.
 
men imorgon ska jag äntligen få se kent för tredje gången, och förhoppningsvis drabbas jag inte av någon jobbig smärtsam panikångest då. jag längtar så himla mycket, för kent har en speciell plats i mitt hjärta som de aldrig kommer lämna. dessutom åker jag inte dit själv utan har världens finaste människor med mig, så det kommer bli en kväll att minnas.

wait / en liten lista

VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
There's no vibrations, but wait! med Edgar Broughton Band. Otroligt psykedelisk.
 
NÄMN EN LÅT SOM GÖR DIG LEDSEN.
Broder Daniel - What's good (2)
 
VILKEN ÄR VÄRLDENS MEST STÖRIGA LÅT?
Du måste flytta på dig. orkar inte ens veta vad hon heter, hon som gjort den. så störig är den.
 
FAVORITBAND/ARTIST, OF ALL TIME?
kent? broder daniel? thåström? david bowie? joan jett..? haha, listan kan bli lång.
 
BAND / ARTIST DU NYLIGEN UPPTÄCKT?
oj.. jag vet inte. men förhoppningsvis något bra.
 
BÄSTA KVINNLIGA RÖST?
Laleh kanske, eller typ Lykke Li. L:iga personer helt enkelt. 

BÄSTA MANLIGA RÖST?
David Bowie. Den mannen får mig att dö cirka varje sekund.
 
VILKEN MUSIKSTIL LYSSNAR DU MEST PÅ?
Hehe, musikstil? vet ej. någon blandning mellan gammal indierock, fin pop och skramligt sjuttiotal. det ni.
 
VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU VILL BLI GLAD?
håkan! världens bästa håkan.


VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU VILL LUGNA NER DIG?
Typ den här.

SENASTE KONSERTEN?
Antingen var den Lars Winnerbäck eller Rebecca & Fiona från yran. det är snart en vecka sedan.. <3


VEM ELLER VILKA LYSSNAR DU PÅ MEST JUST NU?
thåström och the small faces. det är fint.

HAR DU NÅGONSIN DEJTAT EN MUSIKER?
min pojkvän är musiker.

BÄSTA TJEJBANDET?
haha, "tjejband"? the runaways, småtjejer som joan jett och cherie currie som spelade rock på sjuttio- och åttiotalet.


VAD TYCKER DU OM KLASSISK MUSIK?
är ingen expert på det områder så jag ska inte svara vilken gubbe jag tycker är bäst. tycker dock om människor som lyssnar på klassisk musik, det är fint.


VAD TYCKER DU OM COUNTRYMUSIK?
under mörka bilfärder kanske det är fint att lyssna på det.


LYSSNAR DU PÅ MUSIK PÅ FRÄMMANDE SPRÅK?
Lite franska ibland.


OM DU VAR ETT INSTRUMENT, VAD SKULLE DU VARA DÅ?
xylofon. med färgglada tangenter som gör folk glada. för det vill jag göra.



LYSSNAR DU PÅ RADIO?
alldeles för sällan.


GILLAR DU MTV?
Är ingen TV-människa, och de spelar ju knappt musik där längre så nej. det gör jag inte.


KAN DU NAMNET PÅ ALLA BANDMEDLEMMAR DU LYSSNAR PÅ JUST NU?
Kristian Anttila är det enda jag kan, hehe.


VILKEN KÄND MUSIKER SKULLE DU GIFTA DIG MED OM DU FICK CHANSEN?
Joan Jett. snälla gift dig med mig.


DITT FAVORITSOUNDTRACK (FILM)?
Just nu: The Labyrinth.


VAD LYSSNAR DU PÅ PRECIS NU?
Kristian Anttila! Haha.

ANVÄNDER DU BANDTRÖJOR?
Yes box. och planerar att klippa bort armarna på allihopa.


sjukling

Är hemma och sjuk idag. Hostar upp lungor osv, och min hals gör så fruktansvärt ont. Vi hörs kanske senare fina, puss

Två små grattis!

Idag fyllde två sötnosar år: min lillasyster Sabina som fyller elva och är himla stolt över att hon blivit medlem på facebook och allt, och snyggaste Hanna som fyller sjutton! grattis grattis grattis på er!

AUGUSTI I HELVETET

Tumblr_m82kxpqoud1qfyazeo1_500_large
fira sommarvärme och solsken med mig: Augusti i helvetet.

en fin tisdagkväll.


Igår kväll tog jag tåget till Sundsvall med finaste Karin för att träffa nya människor och grilla lite.




Det var himla mysigt.


Här är Tville.


En suddig Robert,


Och Niklas!


Fastän himlen såg ut såhär och regnet öste ner då och då satt vi ute i flera timmar.


När klockan blev mycket och det blev himla kallt ute drog vi oss ner mot stan. Jag hamnade på Pipeline för första gången! Det var så flott där.


Karins mössa <3


Sedan satte vi oss på ett tåg hem mitt i natten som dessutom var försenat som alltid. Det var en mysig tisdagkväll!
Om ni undrar varför jag är så himla frånvarande igen så är det för att jag jobbar numera, så har inte så mycket att skriva om. :( är mest bara trött när jag kommer hem. fast jag hade inte tänkt låta det hindra mig! vi hörs senare, puss

RSS 2.0